середу, 29 січня 2020 р.

Всеукраїнський конкурс "Фінансова грамотність"

Друзі, чи готові ви зіткнутися зі щоденними викликами, які потребують від вас знань у сфері фінансів? 🧐    Різноманітні завдання у цікавому форматі! Учні 9 класу НВК "Лозівська ЗОШ І-ІІІ ступенів" перевірили свої знання та рівень фінансової грамотності. 
                                  
Конкурс «Фінансова грамотність» допоміг перевірити власні знання з економіки, фінансів та бізнесу, тому був корисним передусім для учнів старшої школи. Мета конкурсу – нагадати учасникам про важливість розуміння основних ринкових законів, сутності фінансів, раціонального управління власним доходом та витратами, критичного мислення у процесі прийняття повсякденних економічних рішень.
Конкурс сприяв формуванню у школярів економічної і підприємницької грамотності та допоміг у подальшому раціонально сприймати інформацію, пов’язану з фінансами, адекватно реагувати на можливу небезпеку, яка може виникнути у процесі прийняття навіть простих рішень: у випадку, коли ми купуємо товари, користуємося послугами, оформлюємо кредити, страхуємо своє майно, хочемо започаткувати власний бізнес тощо.

Немає коментарів:

Дописати коментар