середа, 29 березня 2017 р.

Тиждень екології

У НВК «Лозівська ЗОШ I-III ступенів – дошкільний навчальний заклад» пройшов тиждень екології, в якому взяли участь учні 1-11 класів. Кожен день радував школярів чимось новим і цікавим. Учні 5-7 класів презентували інформаційно-пізнавальну лінійку «Природа – наша мати, треба її охороняти», якою і розпочався екологічний тиждень. Учні ознайомилися із акцією «Батарейки, здавайтеся» і активно приймали у ній участь. 
У вівторок  проведено  конкурс «Юні ерудити», в якому діти поринули в пізнавальний світ, де розгадували ребуси, кросворди і загадки. Також провели акцію «Збережемо первоцвіти», яка була представлена конкурсом малюнків первоцвітів. Згуртувалися учні за переглядом науково-популярного фільму «Вода – джерело життя», присвяченому Всесвітньому дню водних ресурсів.
У середу проведено  квест «Форд Буаяр» для учнів 7-9 класів, який був для дітей пізнавальним і захопливим. Учні з надзвичайною активністю приймали участь у грі. 
У четвер було організовано брейн-ринг «Екологічний двобій». Учні натхненно і старанно боролися за призове місце. У конкурсі стінгазет для 5-11 класів на тему: «Екологічні проблеми нашої планети» учні проявили неабияку творчість і завзяття. 

У п’ятницю проведено  гру-вікторину «Рекорди світу і України» для учнів 6-11 класів. Також цього дня було організовано конференцію на тему «Енергозбереження», присвячену акції «Година Землі» для учнів 8-9 класів, де школярі змогли поділитися своїми знаннями.

Тиждень екології пройшов для учнів і педагогів цікаво і пізнавально. Усі почерпнули для себе щось нове, а також ще раз побачили, наскільки багата і різноманітна наша природа, яку потрібно охороняти.

Немає коментарів:

Дописати коментар