неділя, 10 березня 2019 р.

Регіональний турнір 19-го Кубка Тернопільщини з українських інтелектуальних ігор «УНІКУМ» пам‘яті Героя АТО Ореста Квача

Сьогодні учні НВК "Лозівська ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ" взяли участь у регіональному турнірі 19-го Кубка Тернопільщини з українських інтелектуальних ігор "УНІКУМ" пам'яті Героя АТО Ореста Квача, який проходив у м. Теребовля серед учнів Тернопільського, Бучацького, Монастириського та Теребовлянського районів. Інтелектуальна гра "Мій дім - Україна" складалась з таких етапів: 1-й тур - "Тест-конкурс "Україна", 2-й тур - "Впізнавана Україна", 3-й тур - "Вірю - не вірю", 4-й тур - "Українська мозаїка", 5-й тур - "Тематична Україна", що складається з 7 тем ("Географія України", "Мистецтво України", "Спорт України", "Природа України", "Україна наукова", "Україна в датах", "Слава України"),  6-й тур - "Слідство ведуть знавці".
У інтелектуальній грі "Кращий ерудит", яка відбулась між 60 представниками, перший відбірковий тур  тест-конкурс "Україна"  пройшли Логін Катерина і Кубрак Аліна і вийшли у другий відбірковий тур, який включав тест-конкурс "Цивілізація". Наші учні показали високу ерудицію і злагодженість у індивідуальній і командній грі. Такі змагання для них - не лише можливість перевірити власний рівень знань, вміння швидко орієнтуватись у ситуації, працювати в команді, а ще й весело та змістовно провести час та спілкуватися з однолітками.




Немає коментарів:

Дописати коментар